Koor Zang en Vriendschap Oisterwijk

Wij zijn een enthousiaste groep zangers. Wij studeren klassiek werken in van de 15e t/m de 20e eeuw. Wij hebben in 2014 en 2016 en 2018 een Zangersdag georganiseerd. In 2017 hebben wij een kinderkoor opgericht, omdat er op scholen te weing zangonderricht wordt gegeven. Stel ons in staat deze evenementen te blijven organiseren door Supporter van ons te worden. Voor meer informatie over de actie, zie hier onder. 

 

De SupportActie is een ideale mogelijkheid om ons koor te steunen. Door supporter te worden (wij noemen dat liever VRIEND), steunt u niet alleen ons koor, maar maakt u zelf ook kans op prachtige prijzen. Wint u de hoofdprijs (een auto) dan krijgen wij ook nog eens 10.000 Euro! Een lot kost € 5,50 waarvan maar liefst 80% rechtstreeks aan ons koor ten goede komt.

 

U kunt zich nu rechtstreeks, op deze site, aanmelden als supporter (vriend). Wanneer u zich aanmeldt, bepaalt u zelf met hoeveel loten en trekkingen u meespeelt.

 

Na uw aanmelding incasseert de SupportActie het bedrag van uw bankrekening, uitsluitend voor het door u gekozen aantal loten en trekkingen. Op uw bankafschrift vindt u uw lotnummer(s). Als u met de loterij een prijs wint, krijgt u automatisch uw prijs overgemaakt of uitgereikt. De trekkingen vinden eind maart, eind juni, eind september en eind december plaats. Na iedere trekking maakt de Supportactie 80% van uw inleg over naar ons koor.

 

U kunt op elk moment uw support (vriendschap) beëindigen door een brief te sturen of door een formulier op deze site in te vullen.

 

Door uw e-mailadres in te vullen, houden wij u op de hoogte van onze activiteiten.

 

Alvast bedankt,

het bestuur van Zang en Vriendschap-Oisterwijk