Deel deze pagina:

Stichting Ride2LiveLife

Ride2LiveLife ontwikkelt, organiseert en ondersteunt fietsprojecten van, voor en door unieke sporters. (Veteranen/ militairen/(ex-) geüniformeerden en jeugdigen met een lichamelijke en of psychische beperking).

Ons doel
Wordt supporter van Stichting Ride2LiveLife en HELP ONS HELPEN. Stichting Ride2LiveLife heeft als doel om bewustwording te creëren over de mogelijkheden die mensen met een lichamelijke en/of psychische beperking hebben en deze mogelijkheden te ontwikkelen. De bewustwording wordt zowel bij het individu als de maatschappij gecreëerd. De stichting biedt mensen met een lichamelijke en/of psychische beperking de kans door middel van activiteiten andere mensen met een lichamelijke en/of psychische beperking te ondersteunen of te helpen en bereikt hiermee zingeving.

De Supportactie & Stichting Ride2LiveLife
De Supportactie biedt ons een manier om structureel inkomsten op te halen voor ons doel. Via de Supportactie-loterij steun jij ons als supporter met één of meerdere loten van € 5,50 per maand. Hiervan gaat 80% naar onze organisatie. Hiermee help jij Stichting Ride2LiveLife én maak je iedere maand kans op mooie prijzen.

Ja, ik word supporter

Totaal bedrag per maand = €
Maak een keuze
Vul hier je voornaam in.
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je postcode in.
Vul hier je huisnummer in.
Vul hier je straat in.
Vul hier je plaats in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul hier je IBAN tenaamstelling in.
Vul hier je IBAN in.

levert iedereen wat op!