Word vandaag nog supporter!

Word supporterDe Supportactie is de ideale mogelijkheid om jouw favoriete vereniging, aansprekende organisatie of goede doel te steunen.
Als supporter steun je niet alleen de organisatie, maar maak je zelf ook maandelijks kans op leuke prijzen zoals 1 jaar zorgeloos rijden in een Seat Ibiza. Er is een maandelijkse trekking en een lot kost € 5,50 waarvan maar liefst 80% direct naar de organisatie gaat die jij support.

Als jij supporter wordt, kun je tijdens je aanmelding direct de organisatie kiezen die jij graag wilt steunen. Je bepaalt zelf wat voor supporter je wordt en met hoeveel loten je meespeelt in de trekkingen.

Wil je de organisatie steunen met 1 lot per maand? Dan word je een bronzen supporter. Maar je kan er ook voor kiezen om nog een extra steentje bij te dragen en met 3 loten per maand of meer jouw favoriete organisatie te steunen, dan word jij een Gouden supporter!

Brons

1 lot

€ 5,50 per maand

Zilver

2 loten

€ 11,- per maand

Goud

3 loten of meer

Vanaf € 16,50 per maand

Jouw support helpt!

Van elk lot maakt de Supportactie 80% over naar het door jouw gesteunde doel.

Na je aanmelding als supporter ontvang je een e-mail met jouw lotnummer(s) waarmee je maandelijks kans maakt op mooie prijzen. Het bedrag (€ 5,50 per lot) wordt maandelijks afgeschreven van het bij ons bekende IBAN-rekeningnummer. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen kun je terugvinden in het menu bij ‘Prijzen en Uitslag’. Als je met de loterij een prijs wint, krijg je automatisch jouw prijs overgemaakt of uitgereikt.

Jouw support helpt

Word supporter

Selecteer je organisatie
Totaal bedrag per maand = €
Maak een keuze
Vul hier je voornaam in.
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je postcode in.
Vul hier je huisnummer in.
Vul hier je straat in.
Vul hier je plaats in.
Vul hier je e-mailadres in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul hier je IBAN tenaamstelling in.
Vul hier je IBAN in.

levert iedereen wat op!