Deelnamevoorwaarden

Deelnamevoorwaarden Goede Doelen Organisaties

Elke organisatie die actief is op het gebied van sport, cultuur, welzijn, gezondheid, hulpverlening en natuurbehoud noemen we een Goede Doelen Organisatie (GDO). Elke GDO kan met de Supportactie loterij geld ophalen voor het goede doel van de organisatie. Deelname is gratis, maar er zijn wel voorwaarden aan verbonden. 

Deelnamevoorwaarden GDO


Deelnemersreglement Supportactie loterij

De Supportactie loterij wordt georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie. De stichting is onderdeel van de Stichting Samenwerkende Non-profit Loterijen (SNL). Meer informatie over SNL en de door de Kansspelautoriteit aan SNL verleende loterijvergunning is te vinden op www.ssnl.nl. De SNL-loterijen werken met een gemeenschappelijk Deelnemersreglement; dat is dus ook van toepassing op de Supportactie loterij. 

Aanvulling uitkering prijzen Supportactie
Prijzen in natura zijn niet inwisselbaar voor geld tenzij dit expliciet is aangegeven.
De Supportactie loterij behoudt zich het recht om voor de hoofdprijs, met de betreffende prijswinnaar, een alternatieve geldprijs van 50% van de waarde, overeen te komen. Dit in geval wanneer de hoofdprijswinnaar geen gebruik wenst te maken van de prijs in natura.


Deelnemersreglement SNL-LoterijenPrivacy voorwaarden

Deze privacy voorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten behorende tot de Nationale Stichting Grote Clubactie (producten en diensten behorende tot De Nationale Grote Clubactie B.V. en Nationale Serviceorganisatie Fondsenwerving B.V.). De Grote Clubactie Loterij en de Supportactie Loterij vallen onder deze activiteiten en worden met een door de Kansspelautoriteit aan de Stichting Samenwerkende Non-profit Loterijen (SNL) verleende vergunning  uitgevoerd. Deze privacy voorwaarden geven inzicht in de wijze waarop de Nationale Stichting Grote Clubactie, in overeenstemming met de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) met persoonsgegevens omgaat en hoe betrokkenen hun rechten kunnen uitoefenen.

Privacy voorwaarden

 
Vragen

Voor vragen over deze privacy voorwaarden van de Supportactie of verzoeken tot het opvragen of wijzigen van jouw persoonsgegevens kun je je richten aan:

Nationale Grote Clubactie Servicedesk, Postbus 440 5000 AK TILBURG

Of per e-mail via: info@supportactie.nl. Als contactpersoon van jouw vereniging kun je jouw club- en persoonsgegevens tevens wijzigen met jouw unieke gebruikersnaam en wachtwoord op de website van de Supportactie. Je kunt al jouw vragen ook telefonisch stellen via (013) 458 28 83 (ma. t/m vr. van 9.00 tot 17.00 uur).

levert iedereen wat op!