Veelgestelde vragen

Voor organisaties

Deelname aan de Supportactie is kosteloos. Het is een eenvoudige methode om structureel inkomsten te genereren voor jouw organisatie. Na je aanmelding kun je direct van start met het werven van supporters en verkopen van loten.

Aanmelden van jouw organisatie kan eenvoudig via het aanmeldformulier:

Organisatie aanmelden

Nee, het is aan de organisatie zelf hoeveel supporters jullie werven.

De actie beheer je eenvoudig via een eigen persoonlijke omgeving. De inloggegevens hiervoor ontvang je na jullie aanmelding. In jullie persoonlijke omgeving zie je overzichten van aangemelde supporters, resultaten van jullie actie, gratis promotiemateriaal en nog veel meer.

Is jullie organisatie opgeheven of is er een andere reden waarom jullie de Supportactie niet meer kunnen voortzetten, neem dan contact met ons.

Contact

Veelgestelde vragen

Voor supporters

Als supporter kun je kiezen uit meer dan 1.000 organisaties.
Ben jij nieuwsgierig welke organisaties je allemaal kunt steunen?

Bekijk de deelnemende organisaties

Ga voor prijzen en de trekkingsuitslag naar:

Uitslag en prijzen

Als je een prijs hebt gewonnen ontvang je, na de trekkingsuitslag, binnen 6 weken jouw prijs of bericht dat je in de prijzen bent gevallen.

Je vindt jouw lotnummer(s) op het bankafschrift bij de maandelijkse incasso. Wanneer je ook een e-mailadres hebt ingevuld bij jouw aanmelding, dan heb je ook een e-mail met een of meerdere lotnummers van ons gekregen.

Het aantal loten per maand kan worden gewijzigd door het versturen van een e-mail. Vul onderaan deze pagina jouw e-mailadres in en ontvang van ons informatie om jouw deelname aan te passen.

Wil jij een deelnemende organisatie helpen om supporters te werven, dan kun je dit bij de desbetreffende organisatie aangeven. Zij zullen jou dan hier verder over informeren of dit mogelijk is en eventueel toegang geven tot een eigen vrijwilligersomgeving.

Opzeggingen moeten voor de 1e van de nieuwe maand worden doorgegeven. In dat geval zal er geen incasso meer plaatsvinden in de laatste week van de volgende maand. Opzeggen kan op twee manieren:

 

  • Supporter geworden in 2022?
Vul je e-mailadres in bij 'deelname wijzigingen' onderaan deze pagina en regel het direct zelf.

  • Supporter geworden vóór 2022?
Het stopzetten van deelname is eenvoudig te regelen met het opzegformulier:

Deelname stopzetten

Deelname wijzigen
Vul hieronder jouw e-mailadres in en je ontvangt van ons een e-mail met informatie om jouw deelname te wijzigen.

levert iedereen wat op!