28-02-2022

Hoofdprijs januari gevallen in Breda

De 1e maandwinnaar van de Supportactie loterij is bekend! Met ingang van 2022 vindt er niet één keer per kwartaal maar iedere maand een trekking plaats. Twaalf keer per jaar maken de supporters van alle deelnemende stichtingen en organisaties kans op mooie prijzen.

Afgelopen week mochten wij de hoofdprijs van de januari trekking uitreiken. Marco Mesu uit Breda viel in de prijzen en ging er met de keukencheque t.w.v. € 10.000,- vandoor.

Marco is al enkele jaren supporter van Stichting Dierenlot. Dat hij een prijs heeft gewonnen als supporter kwam als een grote verrassing. Hij stond er tot een paar dagen geleden niet bij stil dat hij met zijn steun aan deze organisatie, zelf ook kans maakte op mooie prijzen. En met een 20 jaar oude keuken is de cheque meer dan welkom.

Zo levert de Supportactie iedereen wat op!

Wil jij ook één van de deelnemende organisaties steunen?
Word supporter en maak kans op mooie prijzen.


Bij het filiaal van Keuken Kampioen in Breda werd de hoofdprijs uitgereikt door Frank Molkenboer (links op de foto), directeur van Nationale Stichting Grote Clubactie waarvan de Supportactie onderdeel is en Martin Reniers (rechts op de foto), Brand Manager van Keuken Kampioen.

levert iedereen wat op!