18-07-2022

Supporter van Dierenlot wint hoofdprijs

De 5e maandwinnaar van de Supportactie loterij heeft de prijs in ontvangst genomen!

Met ingang van 2022 vindt er niet één keer per kwartaal maar iedere maand een trekking plaats. Twaalf keer per jaar maken de supporters van alle deelnemende stichtingen en organisaties kans op mooie prijzen.

 

Steun aan natuur- en dieren organisaties belangrijk

Vrijdag 15 juli hebben wij de hoofdprijs, een keukencheque t.w.v. € 10.000,- , van de 5e trekking mogen uitreiken aan Cockie en haar man.

Cockie en haar man vinden steun aan natuur- en dierenorganisaties belangrijk in deze tijd. Met alle perikelen rondom het klimaat kunnen ze zo toch hun steentje bijdragen. Dat ze een prijs hebben gewonnen als supporter kwam als een grote verrassing.  Ze stonden er tot een paar dagen geleden niet bij stil dat ze met hun steun aan Stichting Dierenlot, zelf ook kans maakte op mooie prijzen. En met een 20 jaar oude keuken is de cheque meer dan welkom.

Hoofdprijswinnaars, heel veel plezier met de keukencheque en ook namens Stichting Dierenlot, bedankt voor jullie steun!

 

Zo levert de Supportactie iedereen wat op!

Wil jij ook één van de deelnemende organisaties steunen?
Word supporter en maak kans op mooie prijzen.

Uitreiking Keukencheque mei 2022

Bij het filiaal van Keuken Kampioen in Kaatsheuvel werd de hoofdprijs uitgereikt door vestigingsmanager Alexander en Marjolein, Brand Manager Supportactie (Links op de foto), aan winnaar Cockie en haar man.

levert iedereen wat op!