25-07-2022

Hoofdprijswinnaar steunt Stichting Opkikker

Op vrijdag 22 juli werd de keukencheque, t.w.v. € 10.000,- in ontvangst genomen door Ronald en zijn vrouw. Zij ontvingen de Keuken Kampioen prijs uit handen van Jolanda, medewerker Keuken Kampioen Purmerend, en Frank Molkenboer, Directeur Nationale Grote Clubactie.


Supporter voor de kinderen

Ronald en zijn vrouw zijn al jaren supporter van stichting Opkikker. De steun voor het goede doel staat bij hun voorop. Ze zijn Supporter geworden voor de kinderen die door Stichting Opkikker, samen met het gehele gezin, weer even kunnen genieten.


Stichting Opkikker biedt gezinnen een Opkikkerdag

Als je kind langdurig ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken. Alle lichtpuntjes zijn dan superbelangrijk. Stichting Opkikker ontzorgt deze gezinnen een volledige dag met een supergaaf activiteitenprogramma dat helemaal is gebaseerd op de wensen en interesses van alle gezinsleden.
Met behulp van samenwerkingspartners en donateurs kunnen ze de Opkikkerdagen blijven aanbieden aan alle gezinnen die een lichtpuntje kunnen gebruiken.

Steun ook een goed doel

Wil je ook Supporter worden van Stichting Opkikker of een ander goed doel die aangesloten is bij de Supportactie? Dit kan al met een klein bedrag van € 5,50 per maand.


Word SupporterKeuken Kampioen Purmerend

Bij het filiaal van Keuken Kampioen in Purmerend werd de hoofdprijs uitgereikt door Frank Molkenboer (rechts op de foto), directeur van Nationale Stichting Grote Clubactie waarvan de Supportactie onderdeel is en Jolanda (Links op de foto), medewerker van Keuken Kampioen.

levert iedereen wat op!