Voor jouw organisatie

Doe mee en meld je organisatie aan

Het digitale platform van de Supportactie zorgt ervoor dat je kosteloos en eenvoudig donateurs kunt uitnodigen. Zo steun jij jouw vereniging, stichting, instelling of lokaal initiatief.

Wij ontzorgen en faciliteren jou en 80% van elk lot gaat direct naar jouw organisatie. Supporters steunen jouw doel al vanaf € 5,50 per maand en maken zelf kans op mooie prijzen.

Meer informatie Start direct
80% voor jouw doel
Voor jullie doel
gratis deelname
Eenvoudig & kosteloos
structurele inkomsten
Structurele inkomsten
Een initiatief van de Grote Clubactie
Initiatief van de Grote Clubactie

Na jouw aanmelding kun je van start met het werven van supporters. De Supportactie helpt je hierbij met gratis promotiemateriaal en handige tools.

Wanneer je bijvoorbeeld 10 supporters werft die allemaal met 1 lot van € 5,50 per maand meespelen, kun je in één jaar € 660,- ophalen. Hiervan gaat 80% direct naar jouw organisatie. Supporters kiezen zelf met hoeveel loten ze jullie willen steunen:

50 supporters x 1 loten 80% = € 2.640,- per jaar
50 supporters x 2 loten 80% = € 5.280,- per jaar
50 supporters x 3 loten 80% = € 7.920,- per jaar

Meld je organisatie hier aan

Informatie Supportactie

JA, ik wil graag
meer informatie
ontvangen

Organisatie
Vul hier de naam van de organisatie in
Maak een keuze
Vul hier de plaats in
Contactpersoon
Maak een keuze
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul hier je telefoonnummer in
Vul hier je emailadres in
Keuken Kampioen
Matrabike
Masita
Greetz
Smartphoto
100% NL

Supporters steunen jullie door mee te spelen met de Supportactieloterij.


Iedere maand vindt er een trekking plaats én maken supporters kans op prachtige prijzen. Jouw organisatie ontvangt 80% van elk maandlot waarmee jouw supporters meespelen. Na aanmelding kunnen supporters zich eenvoudig aan- en afmelden maar ook tussentijds pauzeren. Op deze manier blijft de Supportactie overzichtelijk en transparant voor iedereen.

De Supportactie loterij

Al meer dan 1.000 deelnemende organisaties
De Supportactie is een initiatief van de Nationale Stichting Grote Clubactie, die ook verantwoordelijk is voor de in 1972 opgerichte en landelijk bekende Grote Clubactie. In 1999 is de Supportactie opgericht om nóg meer te kunnen doen voor het verenigingsleven en voor de fondsenwerving in Nederland. Inmiddels zetten al meer dan 1.000 organisaties de Supportactie in om extra inkomsten te genereren voor hun goede doel.

levert iedereen wat op!